Loading...

 • ПРОЦЕНА

 • ШТЕТА

 • ИСТРАГА

 • ВЕШТАЧЕЊЕ

 • КОНСAЛТИНГ

Мз Вештачење и Консалтинг

Проверете

or learn more

EN

 • ИНТЕГРИТЕТ

 • ИСКРЕНОСТ

 • ПОСВЕТЕНОСТ

 •   
Контакт

Слободно контактирајте или посетете не

отворени сме за разговор, консултации и пријателско кафе

Телефон

02/ 2451 009

Факс

02/ 2451 490

М3 Вештачење и Консалтинг
ул. Тодор Чангов бр.59/1б
Скопје, Македонија

 

Услуги

Нудиме исклучиво професионални услуги

базирани на експертиза и повеќегодишно работно искуство

Услуга 1

Консалтинг услуги при постапка на целосна наплата на штета која било кое возило ја претрпело во било кој дел од светот.

Услуга 2

Консалтинг услуги врска штета од било која класа на осигурување.

Услуга 3

Вештачење од областа на машинство.

Услуга 4

Вештачење од областа на сообраќајот.

Услуга 5

Процена на транспортни средства.

Услуга 6

Консалтинг услуги врска склучување на договори за осигурување.

Услуга 7

Истрага на факти поврзани со штета. 

Услуга 8

Осигурителна измама: идентификација и превенција.

 • ПРОЦЕНА

 • ВЕШТАЧЕЊЕ

 • ШТЕТА

 • ИСТРАГА

 • КОНСАЛТИНГ

 •  
Тим

Секогаш на Ваше располагање

отворени за професионална и пријателска соработка

 • kristina

  технички секретар и преведувач

  Кристина Митева

  Нејзината посветеност кон работата е лесно препознатлива.

 • aleksandar

  сертифициран проценувач на транспортни средства

  Александар Тошевски

  Тој работи во М3 Вештачење и Консалтинг од декември 2012 година и успешно ги извршува работните задачи за кои е специјализиран.

 • marjan

  Oсновач/Менаџер

  М-р Марјанчо Величковски

  Во 2012 година го основа М3 Вештачење и Консалтинг. Основното мото на основачот е: "Секоја промена е добра промена".

 • ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ

 • ИСКУСТВО

За нас

Мз Вештачење и Консалтинг

Бенефитот е Ваш, Искуството е наше, Успехот е заеднички

 

М3 Вештачење и Консалтинг започна со работа во месец април 2012 година.

Фирмата е “последица” на повеќе од 12 години работно искуство на нејзиниот основач во областа на штети во осигурителниот бизнис.

Основна дејност со која се занимава фирмата е консалтингот од областа на штети во осигурување, со особен акцент на работа со меѓународни штети.

М3 Вештачење и Консалтинг успешно ја менаџира постапката за наплата на штета настаната на било кое возило, не по вина на неговиот возач, во било кој дел од светот. Најголемиот дел од клиентите се македонски граѓани кои имале штета на своите возила во Европа и пошироко.

Составен дел на работењето се и вештачења од областа на машинство, вештачења од областа на сообраќајот, процените на транспортни средства, како и консалтингот врска случување на договори за осигурување.

 

Роден 1977 година, дипломира во 2001 година на Машинскиот Факултет при Универзитетот “Свети Кирил и Методиј” во Скопје како прв студент-дипломец од областа на индустриско инженерство и менаџмент.

Веднаш по дипломирањето започнува со работа во ВАРДАР Осигурување Скопје како проценител на моторни возила, машини и опрема, каде работи до 2010 година.

Од 2010 година работи како менаџер на штети во КРОАЦИЈА Осигурување-неживотно осигурување Скопје, каде работи до 2012 година.

Во 2011 година магистрира на Машинскиот Факултет при Универзитетот “Свети Кирил и Методиј” во Скопје.

Во 2012 година го основа М3 Вештачење и Консалтинг.

Основното мото на основачот е: “Секоја промена е добра промена”.